اخباراخبار کانادا

نگرانی کانادایی ها بابت گرایش روزافزون بیماران و فقرا به مرگ با کمک پزشکی 

 

بر اساس مطالعه اخیر، اکثر کانادایی‌ ها نگران هستند کسانی که با ناتوانی های جسمی، روانی و مشکلات مالی شدید دست بگریبان هستند، به جای دسترسی به مراقبت های بهداشتی کافی و حمایت های مالی، به دنبال خودکشی (از طریق مرگ با کمک پزشکی) برآیند. 

موسسه آنگوس رید به همراه کاردوس – اندیشکده مسیحی مستقر در همیلتون- انتاریو -، برای درک بهتر رابطه کانادایی ها با برنامه بحث برانگیز مرگ با کمک پزشکی، مطالعه ای را انجام داد. این برنامه که اولین بار در سال 2016 معرفی شد، با به امروز به مرگ خودخواسته بیش از 40000 کانادایی کمک کرده است.

مطالعه انجام شده نشان داد سه نفر از هر پنج کانادایی (62 درصد) نگرانند که شهروندان آسیب پذیر، به جای دریافت حمایت های کافی به MAID متوسل شوند. 

تحقیقات قبلی آنگوس رید نشان داد که 29 درصد از کانادایی ها، یا 9 میلیون نفر، در دسترسی به مراقبت های بهداشتی کافی مشکل داشتند. کارکنان فعلی و قبلی مراقبت های بهداشتی نیز نگران چالش های دسترسی افراد دارای معلولیت در کانادا می باشند. 

ربکا واچون، مدیر برنامه بهداشت کاردوس، به True North گفت: وزرای بهداشت فدرال و استانی باید دسترسی بهتر به مراقبت‌ های بهداشتی با کیفیت برای کانادایی‌ های دارای معلولیت ، همچنین بهبود مراقبت‌ های تسکینی و به طور کلی مراقبت‌ های بهداشت روانی را در اولویت قرار دهند.

با این حال، علی‌رغم ابراز نگرانی 62 درصد از کانادایی‌ها، تعداد فزاینده ‌ای از مردم واجد شرایط دسترسی به برنامه مرگ با کمک پزشکی هستند. اخیرا درخواست مردی در انتاریو، پس از تجربه مشکلات جسمانی جدی ناشی از واکسن کووید-19، برای مرگ خودخواسته پذیرفته شد. 

تعداد مرگ و میرهای سالانه تحت MAID در کانادا از زمان اجرا ده برابر شده است و کبک در این زمینه پیشتاز می باشد. 6.6 درصد از کل مرگ و میرهای استانی را می توان به این برنامه نسبت داد. 

واچون می گوید کانادایی ها نگران هستند افرادی که به دلیل ناتوانی، فقر یا عوامل دیگر به حاشیه رانده شده اند، احساس کنند چاره ای جز MAID ندارند.

منبع خبــــــر

 

 


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

Adblock را متوقف کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید