اخباراخبار کانادا

5 هزار بیمار سرطانی؛ جدیدترین صادرات کانادا به آمریکا! 

سال هاست که می دانیم وضعیت مراقبت های بهداشتی کانادا بحرانی است. زمان انتظار در اورژانس، کمبود تخت بیمارستانی، تاخیرات طولانی عمل های جراحی و کمبود شدید پزشک خانواده، گواه ناکارآمدی سیستم می باشد.  سیاستمداران جناح چپ هرگونه انتقاد از مراقبت های بهداشتی را خیانت تلقی کرده و محافظه کاران را متهم می کنند که می خواهند خصوصی سازی به سبک آمریکا را به کانادا بیاورند و این در حالیست که هیچ سیاستمدار محافظه کاری چنین چیزی را حتی پیشنهاد هم نکرده است.

اکنون مجبوریم کانادایی ها را برای دسترسی به مراقبت های درمانی به آمریکا بفرستیم. انجمن سرطان بریتیش کلمبیا اعلام کرد طی دو سال آینده نزدیک به 5 هزار بیمار را برای درمان سرطان به آمریکا می فرستد. دلیل آن فرسوده بودن دستگاه های پرتو درمانی، کمبود کارکنان مراقبت های بهداشتی و طولانی بودن زمان انتظار که منجر به افزایش مرگ و میرهای قابل پیشگیری شده، می باشد. 

BC Cancer همه قرارهای ملاقات را هماهنگ می کند.

و دولت استان نه تنها هزینه درمان، بلکه هزینه رفت و آمد، اقامت و غذا و همچنین هزینه های یک همراه بیمار را پوشش می دهد. البته با دلارهای مالیات دهندگان کانادایی که ناچارا به آن سوی مرز سرازیر می شود! 

اقدام بریتیش کلمبیا با توجه به شرایط فعلی عقلانی است. بیماران سرطانی کانادایی حق دسترسی معقول به مراقبت درمانی بدون بار مالی را دارند.  اما این باید زنگ خطری برای سایر دولت های استانی و لیبرال های فدرال باشد. 

برای دولت لیبرال کانادا عاقلانه است که از پلتفرم پیر پولیور (رهبر حزب محافظه کار) الهام بگیرد و راهی برای صدور سریع تر مجوز پزشکان و پرستاران خارجی بیابد. همچنین باید راه هایی برای کاهش فشار بر سیستم همگانی- مانند طرح انتاریو برای گسترش استراتژیک برخی عمل های جراحی به کلینیک های خصوصی – را بررسی کنیم. مهم اینکه نباید این را با خصوصی سازی گسترده مراقبت های بهداشتی اشتباه گرفت! 

 

منبع خبــــــر

 

 


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

Adblock را متوقف کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید