علم و دانش

هوش مصنوعی به زودی می تواند صداهای خوک را به کلمات ترجمه کند

دانشمندان به زودی می توانند جیغ جیغ  و غرغر خوک را به کلمات ترجمه کنند. یک ابزار هوش مصنوعی در حال حاضر توسط محققان به امید درک معنای این صداها، به ویژه برای خوک هایی که در مزرعه زندگی می کنند، در حال توسعه است.

الودی ماندل بریفر، یکی از پژوهشگران این مطالعه و زیست شناس رفتاری در دانشگاه کپنهاگ، به اسکای نیوز بریتانیا گفت: احساسات حیوانات در رفاه آنها نقش اساسی دارد، اما ما آن را در مزارع ارزیابی نمی کنیم.

به گفته محققان، برنامه هوش مصنوعی تا حدی برای کمک به بهبود زندگی حیوان ایجاد شده است و به طور بالقوه می تواند کشاورزان را از احساسات منفی و استرس حیوانات آگاه کند. 

پیتر ساندو نیز گفت: همکاران من در دانشگاه کپنهاگ راهی برای پاسخ به این سوال پیش پا افتاده پیدا کرده اند که خوک ها در مورد نحوه رفتار ما با آنها چه فکر می کنند؟

برای ساخت این الگوریتم، متخصصینی از دانشگاه‌ های دانمارک، آلمان، سوئیس، فرانسه، نروژ و جمهوری چک در حال جمع ‌آوری صداهای خوک در زمان ‌های مختلف در طول روز و همچنین سناریوهای مختلف هستند. این سناریوها شامل زمانی است که خوک ها در حال بازی هستند، در انزوا به سر می برند و زمانی که برای وعده غذایی بعدی خود رقابت می کنند.

این مطالعه قبلاً نشان داده است که خوک‌ هایی که در خارج از خانه یا در مزارع ارگانیک زندگی می‌ کنند، وقتی می‌ توانستند آزادانه بازی کنند، استرس کمتری بروز دادند. 

ماندل بریفر افزود: با کمک هوش مصنوعی کشاورزان می‌ توانند برنامه‌ ای را در تلفن خود داشته باشند که می‌ تواند صداهای ناشی از احساسات خوک ها را ترجمه کند.

محققان دریافتند وقتی خوک‌ها غرغر کوتاه می ‌کنند، معمولاً برای احساسات مثبت است، در حالی که غرغر طولانی ‌تر ممکن است ناراحتی را نشان دهد. وقتی خوک ها تحت استرس هستند، معمولاً جیغ های بلند می کشند.

 

منبع خبــــــر

 

 


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

Adblock را متوقف کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید