نظرسنجی : اکثر مهاجران برای ارتقاء شغلی با تبعیض روبرو هستند
طبق نظرسنجی انحصاری موسسه Leger برای شبکه خبر OMNI، بیش از نیمی از مهاجران (56 درصد) می گویند برای آنها ارتقا شغلی در کانادا سخت تر است. این احساسات به ویژه برای کسانی که کمتر از شش سال در کانادا بوده اند، افراد جوان تر و به ویژه آنهایی که از تبار آسیای جنوبی هستند، صادق است.
بسیاری از افرادی که منتظرند مدارک حرفه ای یا تحصیلی آنها تایید شوند، مجبور می شوند در مشاغل غیرتخصصی و با حقوق پایین کار کنند. آستین گاکی، پرستار فیلیپینی که 15 سال برای دریافت مجوز منتظر مانده، می گوید رویای کانادایی او به دلیل عدم شناسایی مدارک حرفه ای، نابود شده و برای پر کردن شکاف تحصیلی نیازمند مطالعه و گذراندن دوره های اضافی است.
نظرسنجی OMNI-Leger نشان می دهد عدم شناسایی مدارک حرفه ای و تحصیلی خارجی معضلی جدی برای مهاجرانی است که به دنبال پیشرفت شغلی در کانادا می باشند. ضمن اینکه دو نفر از هر ده مهاجر با موانع اضافی از جمله لهجه روبرو می باشند.
مارک میلر، وزیر مهاجرت هفته گذشته به خبرنگاران گفت در حالی که سیستم مهاجرت به تجربه قبلی متقاضیان اهمیت می دهد، اما این تجربه پس از ورود به کانادا کافی تلقی نمی شود و این برای تازه واردین منصفانه نیست.
وی تاکید کرد تایید مدارک خارجی تقریبا بطور کامل در صلاحیت دولت استانی است و این برداشت که دولت فدرال می تواند مشکل را حل کند، گمراه کننده است.
اولگا استاچووا، از سازمان MOSAIC که به مهاجران مستقر در بریتیش کلمبیا خدمات دهی می کند، می گوید: ما نمی دانیم چگونه از تخصص و مهارت هایی که مهاجران با خود می آورند بطور کامل استفاده کنیم. نه تنها ورود به بازار کار برای تازه واردین سخت است، بلکه آنها در طول زندگی حرفه ای خود با مانع روبرو هستند. برای مثال مهاجران، به ویژه زنان، تنها بخش کوچکی از پست های ارشد مدیریتی در بریتیش کلمبیا را اشغال کرده اند.
نظرسنجی OMNI-Leger نشان می دهد بیش از یک سوم از مهاجران در محل کار با تبعیض روبرو هستند. اکثر آنها تعصبات قومی، نژادی یا فرهنگی را عامل اصلی می دانند.
نظرسنجی آنلاین OMNI-Leger بین 28 آگوست و 9 سپتامبر از 1500 پاسخ دهنده متولد خارج از کانادا انجام شد.