مقالاتمقالات اجتماعی

بحران یهودستیزی در نظام پزشکی کانادا 

یک سوم از پزشکان یهودی در انتاریو به دلیل افزایش آنتی‌سمیتیسم در این منطقه، پس از ماه اکتبر، به فکر ترک کانادا هستند. این موضوع بر اساس نتایج یک نظرسنجی انجام شده توسط انجمن پزشکی یهودیان انتاریو (JMAO) که روز چهارشنبه منتشر شد، به دست آمده است.

با توجه به افزایش آنتی‌سمیتیسم در بیمارستان‌ها و مدارس، ۳۱ درصد از ۱۰۰۰ پزشک، دانشجوی پزشکی و دستیار یهودی کانادایی که توسط JMAO مورد بررسی قرار گرفتند، در حال بررسی برای ترک کشور هستند. یکی از آنها ابراز کرده است که “احساس می‌کنم دیگر در کانادا جایی ندارم و ممکن است نیاز به فرار داشته باشم.” دکتر آیلت کوپر، رئیس JMAO، نسبت به این وضعیت هشدار داده و اعلام کرده است که کانادا ممکن است یک نسل از پزشک های متخصص خود را از دست بدهد.

کوپر در اظهاراتی هشداردهنده بیان کرد که احتمال دارد صدها پزشک در شرایط کنونی که سیستم بهداشت و درمان ما در حال فروپاشی است، از انتاریو مهاجرت کنند. او تأکید کرد که موسسات ما باید به طور فعال‌تر از پزشکان یهودی، متخصصان بهداشت، دانشجویان پزشکی و دستیاران حمایت کنند و افزود: “ما می‌توانیم و باید بهتر عمل کنیم.”

این اظهارات در پی تصمیم یک قاضی در انتاریو مبنی بر اخراج معترضان پرو-فلسطینی از دانشگاه تورنتو پس از دو ماه اردو زدن آنها مطرح شد. این رویداد در تاریخ ۳ ژوئیه ۲۰۲۴ و در میان تنش‌های مداوم بین اسرائیل و حماس رخ داد.

قبل از ۷ اکتبر سال گذشته، تنها ۱% از شرکت‌کنندگان در یک نظرسنجی در انتاریو، احساس می‌کردند که ضدیت با یهودیان یک مشکل جدی در حوزه پزشکی است. اما پس از کشتار حماس در جنوب اسرائیل در سال ۲۰۲۳، این نگرانی به طور چشمگیری افزایش یافت و ۹۸% از افراد نگران تأثیرات منفی ضدیت با یهودیان بر سیستم بهداشت و درمان شدند.

بیش از ۸۰ درصد از اعضای جامعه پزشکی اظهار کرده‌اند که از زمان آغاز جنگ لوانتین، با پدیده‌ یهودستیزی در موسسات پزشکی مواجه شده‌اند. پیش از وقوع حمله‌ تروریستی، آمارها نشان می‌دهد که ۲۹ درصد از افراد در جامعه پزشکی، ۳۹ درصد در بیمارستان‌ها و ۴۳ درصد در محیط‌های دانشگاهی به نوعی با تبعیض روبه‌رو بودند. اما پس از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳، این آمار به طرز چشمگیری تغییر کرده و ۷۵ درصد از افراد در محیط‌های دانشگاهی و ۶۴ درصد در بیمارستان‌ها تجربه‌ یهودستیزی را گزارش کرده‌اند.

علاوه بر این، ۵۷ درصد از اعضای جامعه پزشکی گفته‌اند که تبعیض را به طرق مختلفی تجربه کرده‌اند؛ به ‌طوری ‌که ۵۵ درصد از طریق سیاست‌های سازمانی، ۵۳ درصد از طریق تعاملات شخصی با همکاران، ۴۱ درصد از طریق پرسنل غیرپزشکی و ۳۸ درصد نیز از طریق مدیریت این تبعیض را مشاهده کرده‌اند.

کوپر در این زمینه بیان کرده است: «مشاهده‌ نفوذ یهودستیزی به موسسات پزشکی در سرتاسر استان بسیار نگران‌کننده است. این نوع تبعیض تنها بر پزشکان تأثیر نمی‌گذارد؛ بلکه کل سیستم بهداشت و درمان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و کیفیت مراقبت از بیماران و یکپارچگی محیط کار را تضعیف می‌کند. این یک بحران و نه تنها برای پزشکان یهودی بلکه برای تمام مردم انتاریو است.»

انجمن پزشکی یهودی انتاریو (JMAO) اعلام کرده است که محیط‌های دانشگاهی پزشکی در کانادا، از تاریخ ۷ اکتبر سال گذشته، با افزایش قابل توجهی در موارد یهودی‌هراسی مواجه شده‌اند. بر اساس گزارش‌ها، در این مدت، نسبت افرادی که در این محیط‌ها با یهودی‌هراسی روبرو شده‌اند، از تقریبا یک‌سوم به حدود دو ‌سوم افزایش یافته است. در دسامبر ۲۰۲۳، بیش از ۲۸۰ نفر از اعضای هیئت علمی و دانشجویان، از جمله روزنبرگ، نامه‌ای به مقامات دانشگاه بریتیش کلمبیا ارسال کردند و در آن به قطبی‌سازی و سیاسی‌سازی محیط دانشگاه به دلیل درگیری‌های اخیر بین اسرائیل و غزه هشدار دادند.

 

منبع خبــــــر

 

 


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

Adblock را متوقف کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید