مقالاتمقالات اجتماعی
چه ویژگی های روانشناختی باعث کم شدن جذابیت میشوند؟
هیچ احساسی در دنیا بدتر از احساس غیرجذاب بودن نیست. واضح است که جذابیت رفتاری شما ریشه در نحوه برخورد و برقراری ارتباط با دیگران دارد ، شخصیت شما باعت می شود که بتوانید دیگران را به خود جذب کنید. عادت های اخلاقی افراد در روابط اجتماعی موثر است و می تواند نقش مهمی در این زمینه داشته باشد .
در حالی که یک روز بد برای موضوع مو یا لباس میتواند آن روز ما را دچار اختلال کند، اما قضاوت شدن به این شکل احساس بسیار ناخوشایندی دارد. با این حال، راههایی برای اجتناب از خجالت زدگی وجود دارد که با درک چند ویژگی خاص آغاز میشود.
- ویژگی روانشناختی که بر جذابیت تاثیر میگذارند
- نداشتن خواب کافی: خستگی ناشی از کمبود خواب میتواند به طور قابل توجهی بر جذابیت تاثیر بگذارد. افرادی که خواب کافی دارند، سالمتر و جذابتر به نظر میرسند.
- بیاحترامی به دیگران: رفتار نامناسب و بیاحترامی میتواند فرصتی برای دیده شدن به عنوان فردی جذاب را از بین ببرد. این رفتار نشاندهنده بیتوجهی به دیگران است و میتواند تاثیر منفی بر جذابیت فرد داشته باشد.
- همواره تحت استرس بودن: مدیریت استرس روزمره ضروری است. استرس مداوم میتواند چهره را زشت و نامطلوب جلوه دهد و بر جذابیت تاثیر منفی بگذارد.
- تنبل بودن: افراد تنبل معمولا از نظر ظاهری جذاب نیستند. کار کردن سخت و داشتن اخلاق کاری خوب باعث افزایش جذابیت میشود.
- خودستایی: فخرفروشی و خودستایی ممکن است افراد را کمتر جذاب کند. بهتر است از خودستایی پرهیز کرد تا از خطرات آن جلوگیری شود.
- ناامید بودن: ناتوانی در کنترل ناامنیها میتواند فرد را غیرجذاب جلوه دهد. اعتماد به نفس بالا معمولا جذابیت بیشتری ایجاد میکند.
- غیر قابل اعتماد بودن: افراد غیرقابل اعتماد ممکن است تاثیر منفی بر سطح جذابیت خود داشته باشند. وفاداری و پایبندی به وعدهها مهم است.
- دروغ گفتن درباره مسایل کوچک: صداقت باعث افزایش جذابیت میشود. دروغگویی عادت بدی است که باید از آن پرهیز کرد.
- زبان بدن متناقض داشتن: زبان بدن باید با پیامهای کلامی همخوانی داشته باشد. تناقض در زبان بدن میتواند بر جذابیت تاثیر منفی بگذارد.
با توجه به این ویژگیها، افراد میتوانند با تغییر رفتارها و عادات خود، جذابیت بیشتری پیدا کنند و احساس بهتری نسبت به خود داشته باشند.