هشدار پزشکان به استفاده نکردن از تلفن همراه در توالت!

برخی از افراد در هنگام استفاده از توالت، وقت خود را صرف ورق زدن روزنامه، خواندن پشت بطری شامپو یا گشت و گذار در تلفن همراه شان می کنند.
به نظر خیلی ها توالت بهترین مکان برای استراحت و انجام این کارهاست، چون هیچ کس مزاحم فرد نمی شود. اما گاهی وقت ها همه چیز به این راحتی نیست و یک صف طولانی از معترضین پشت در توالت ایستاده اند، خصوصا در توالت های عمومی!
اما همه چیز به این عصبانیت خلاصه نمی شود، چون متخصصین سلامت معتقدند که وقت گذرانی در توالت برای فرد زیان آور است.
در این راستا یک پزشک به مردم هشدار داد که در دستشویی اتراق نکنند و تلفن همراه شان را برای وقت گذرانی به دستشویی نبرند.
اما جالب است بدانید که این ممنوعیت فقط به دلایل بهداشتی نیست.
دکتر جوزف صلحاب معتقد است که نشستن طولانی مدت و زور زدن در توالت، احتمال ابتلای فرد به هموروئید را افزایش می دهد.
این متخصص گوارش در یک ویدیوی تیک تاک گفت، این توده ها که در اطراف معقد شما قرار دارند و به بواسیر معروفند، در هنگام ابتلای فرد به هموروئید، دردناک شده و خونریزی می کنند.
دکتر صلحاب در این کلیپ، نکاتی را به افراد توصیه کرد تا با رعایت آنها، زمان نشستن بر روی توالت را تا حد امکان کوتاه کنند.
او گفت: «حتما سعی کنید هنگام استفاده از توالت، استفاده از تلفن همراه را محدود کنید. سعی کنید یک چهار پایه را زیر پاهای خود قرار دهید، زیرا وقتی پاهایتان بالاتر می آید، مدفوع راحت تر می تواند خارج شود و به همین دلیل کمتر به نشستن بر روی توالت، نیاز دارید».
دکتر صلحاب در بخش دیگری از این کلیپ، به مردم توصیه کرد که بیشتر غذاهای حاوی فیبر مصرف کنند، تا حرکات روده آنها سریع تر شود. او خوردن کیوی، دراگون فروت، سیب، گلابی و آلو را برای افزایش حرکات روده در حین دفع، توصیه کرد.
دکتر صلحاب در ادامه گفت: «مصرف ویتامین C نیز در این زمینه به شما کمک می کند. برای این کار بهتر است دانه های اسفرزه را به نوشیدنی مورد علاقه خود اضافه کنید.
در ضمن مصرف آب را نیز فراموش نکنید، چون نقش مهمی در افزایش حرکات روده دارد».
این کلیپ با استقبال کاربران مواجه شد و خیلی از آنها درباره آن نظر دادند.
کاربری گفت: «این روزها نمی توان هیچ کاری کرد!».
دیگری گفت: «ده دقیقه بیشتر نمی نشینم، از بواسیر می ترسم».
کاربر دیگری نیز گفت: «من این حقیقت را به سختی یاد گرفتم و هرگز آن را فراموش نمی کنم».
دکتر صلحاب در پایان به مخاطبانش توصیه کرد که هیچ گاه توالت رفتن را به تاخیر نیاندازند، چون این کار کوچک، ضربه بزرگی به سیستم گوارش آنها وارد می کند!