اخباراخبار کانادا

هدف کر استارمر از سفر به کانادا چیست؟

کر استارمر رهبر حزب کارگر بریتانیا وارد کانادا شده است تا دکترین خود را برای مقابله با تهدیدات بین‌المللی در گردهمایی رهبران جهان ارائه دهد. این آخرین گام رهبر حزب کارگر برای اثر گذاری بر حوزه های آشفته سیاسی، مانند مهاجرت است.

رهبر حزب کارگر زمانی در کانادا حضور پیدا کرده که او و هم حزبی هایش به شدت در حال مقابله با مسئله پذیرش سالانه 100 هزار پناهجو در بریتانیا هستند.

استارمر پس از مذاکرات مورد انتظار با جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا و سایر مقامات سیاسی کشور، هفته آینده برای دیدار با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و صحبت در مورد پناهجویان غیر قانونی، وارد فرانسه خواهد شد.

قرار است در برنامه های دیپلماتیک و رسانه ای استارمر در کانادا، دیوید لامی وزیر امور خارجه کابینه در سایه ا نیز به او بپیوندد؛ شرکت در برنامه های سیاسی صبح یکشنبه نیز بخشی از این برنامه ها است.

با توجه به اینکه کمتر از یک سال به انتخابات باقی مانده است استارمر قصد دارد از اجلاس مونترال برای طرح پیشنهادات خود در مورد پناهندگی در چارچوب چیزی که او آن را «محور بی ثباتی» نامیده است، استفاده کند؛ البته گویا قصد دارد گریزی به سایر موضوعات فرامرزی مانند شرایط اضطراری آب و هوا و تروریسم نیز بزند.

استارمر روز پنجشنبه در لاهه نشستی با مقامات آژانس مجری قانون اتحادیه اروپا یعنی یوروپل داشت و در این نشست در مورد همکاری فرامرزی برای جلوگیری از قاچاقچیان انسان بحث و رایزینی کرد. او بعد از این جلسه اعلام کرد که خواهان یک توافق برای بازگرداندن پناهجویان در سراسر اتحادیه اروپا است و مایل است در مورد سهمیه بریتانیا در این زمینه بحث کند.

این اظهارات کافی بود تا سریع نمایندگان حزب محافظه‌ کار واکنش نشان دهند؛ آنها ادعا می کنند که برنامه ‌های حزب کارگر باعث سرازیر شدن سالانه 100 هزار نفر مهاجر مازاد از اتحادیه اروپا به بریتانیا می شود.

درضمن برخی از نمایندگان حزب کارگر در مطبوعات درباره زبان خصمانه استارمر ابراز نگرانی کردند. منظور آنها بیشتر این صحبت استارمر است که گفته بود، کسانی که با پیشنهاد دسته بندی کردن قاچاقچیان انسان در رده تروریست ها، مخالف هستند؛ غیر انگلیسی هستند.

ایوت کوپر روز جمعه گفت که ادعای ورود 100 هزار نفر در سال، یک ادعای کاملا خیالی است، کوپر وزیر کشور در سایه گفت که حزب او برای عضویت در سیستم رسمی سهمیه اتحادیه اروپا ثبت نام نمی کند؛ بر این اساس هر کشوری که در این سیستم ثبت نام می کند یا باید سهم توافق شده از پناهجویان را متقبل شود و باید یا برای هر فردی که از پذیرش آن امتناع می کند، 20000 یورو جریمه بپردازد.

او به برنامه امروز رادیو بی بی سی گفت: «آنچه ما در مورد آن صحبت می کنیم، مذاکره در مورد یک توافق نامه بازگشت است. به عنوان مثال هدف این توافقنامه کمک به کودکانی است که در حال حاضر خانواده آنها در بریتانیا زندگی می کنند، اما آنها در حال حاضر هیچ مسیر قانونی امنی برای پیوستن به خانواده هایشان ندارند. در نتیجه آنها چاره ای ندارند جز اینکه به قایق های قاچاقچیان غیرقانونی متوسل شوند».

با این وجود استارمر امیدوار است که از چنین انتقاداتی خلاص شود و سعی دارد از سفرهای غیر رسمی و همکاری با اتحادیه اروپا، به عنوان یک رویکرد موثر در این زمینه استفاده کند؛ زیرا او معتقد است که ناتوانی محافظه کاران برای همکاری های بین المللی، ریشه بسیاری از این مشکلات است.

هدف دیگر او، ارائه یک واکنش قوی به مسائل جهانی، به عنوان نقطه قوت احزاب چپ است. به عنوان مثال یکی از دستیاران حزب کارگر روز جمعه به تایمز گفت: «امنیت مرزی، یک علت مترقی است». این جمله کوتاه نشان دهنده رویکرد غالب حزب کارگر است.

با این وجود، حتی برخی از چپ ‌ها نیز از وعده ‌های اخیر استارمر برای درهم شکستن باندهای جنایتکار قاچاق انسان انتقاد کرده ‌اند.

به عنوان مثال استیو اسمیت، مدیر اجرایی Care4Calais در مصاحبه با گاردین، این سیاست را به باد انتقاد گرفت و آن را شکست خورده تلقی کرد!

منبع خبــــــر

 

 


نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا

Adblock را متوقف کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید