مردم از چه رفتارهای مودبانهای متنفرند؟

گاهی اوقات کارهایی که شما با تمام وجودتان انجام می دهید، ممکن است در خفا باعث ناراحتی و عصبانیت دیگران شوند. پس بیایید ببینیم کدام یک از این عادت های مودبانه در خفا باعث ناراحتی دیگران می شوند، تا از این به بعد بیشتر به رفتارها و عادت های خود توجه کنیم.
استفاده بیش از حد از کلمه لطفا (خواهش می کنم)
هر چند استفاده از این کلمه نشان دهنده ادب طرف مقابل است، اما استفاده بیش از حد آن، معمولا باعث عصبانیت و رنجش طرف مقابل می شود.
عذرخواهی بیش از حد
ابراز تاسف به صورت مکرر و گفتن پشت سر هم کلمه متاسفم، برخلاف آنچه شما تصور می کنید کار جالبی نیست و در بیشتر مواقع باعث رنجش دیگران می شود.
حمله به فضای شخصی دیگران
شاید در نگاه اول خم شدن بیش از حد در طول مکالمه با دیگران، نشان دهنده اجتماعی بودن شما باشد. اما مواظب باشید، همه احساس خوبی به این رفتار ندارند و گاها در نظر دیگران نشان دهنده تهاجم به فضای شخصی آنهاست.
تعارفات ساختگی
گاهی اوقات ما با خود تصور می کنیم که تعریف از دیگران کار خوبی است، اما مواظب باشید این رفتار اگر از حد بگذرد، بیشتر چاپلوسی محسوب می شود؛ آن هم از نوع ساختگی. به همین دلیل باعث می شود که در نظر دیگران فردی چاپلوس به نظر برسید.
خوش بینی بی دلیل و بیش از حد
خیلی خوب است که نیمه پر لیوان را می بینید، اما گاهی اوقات باید نیمه خالی لیوان را هم ببینید. زیرا همیشه خوش بینی چیز خوبی نیست و بهتر است واقعیت ها را نیز ببینیم.
زودتر سر قرار رسیدن
هر چند وقت شناسی عادت بسیار خوبی است، اما وقتی از حد بگذرد، دیگر چندان چیز خوشایندی نیست. مواظب باشید، اینکه 30 دقیقه زودتر از موعد مقرر در محل قرار حاضر شوید، لزوما چیز خوبی نیست و فقط باعث در معذوریت قرار گرفتن طرف مقابل می شود.
خیلی آرام صحبت کردن
شاید با خود تصور کنید که آرام صحبت کردن، نشان دهنده ادب شماست. اما مواظب باشید، گاهی اوقات همین عادت شما بسیار بیشتر از آنچه که فکر می کنید باعث ناراحتی دیگران می شود.
بیش از حد هدیه دادن
هر چند هدیه دادن عادت بسیار خوبی است و باعث خوشحالی دیگران می شود، اما آن هم حدی دارد. زیرا در بیشتر مواقع حضور خود فرد، بسیار بیشتر از هدیه هایی که می دهد ارزش دارد.
اصرار بر پرداخت سهم دیگران
برخی افراد همیشه عادت دارند در مواقع مختلف با اصرار سهم دیگران را پرداخت کنند، اما مواظب باشید این رفتار همیشه عادت خوبی نیست. زیرا نوعی توهین به دیگران محسوب می شود، پس بهتر است برخی مواقع اجازه دهید دیگران نیز سهم خود و یا شما را بپردازند.
مشاوره ناخواسته
بسیاری از افراد عادت دارند که ناخواسته در کار دیگران دخالت می کنند و به آنها مشاوره می دهند، اما این عادت چندان خوبی نیست. زیرا خیلی ها دوست ندارند درباره مشکلات زندگی خود با دیگران صحبت کنند؛ پس وقتی این کار را انجام دهید که شخصی از شما بخواهد.
بیش از حد رسمی بودن
بیش از حد رسمی بودن همیشه کار خوبی نیست. خیلی ها دوست ندارند که همیشه به صورت رسمی با آنها رفتار شود و یک رفتار دوستانه را بیشتر دوست دارند.
اصرار بر انجام همه کارها
برخی افراد وقتی در جمعی قرار می گیرند، همیشه اصرار دارند که همه کارها را خودشان به تنهایی انجام دهند. اما این لزوما چیز خوبی نیست و گاهی اوقات لازم است برخی مسئولیت ها را به دیگران واگذار کنید.
اولویت دادن به دیگران
بعضی افراد عادت دارند که همیشه در هنگام عبور و یا ورود به جایی، از دیگران بخواهند پیش قدم شوند. اما این همیشه عادت خوبی نیست و اگر گاهی اوقات خود شما هم پیش قدم شوید، مشکل چندانی به وجود نمی آید.
پاسخ دادن خیلی سریع
برخی افراد عادت دارند خیلی سریع به صحبت های دیگران پاسخ بدهند، اما این لزوما عادت چندان خوبی نیست. لزومی ندارد همیشه یک نفس به صحبت های دیگران واکنش نشان دهید، گاهی اوقات چند دقیقه صبر و تامل بهتر است.
بیش از حد حاشیه رفتن در هنگام روبرو شدن با دیگران
برخی افراد در هنگام روبرو شدن با دیگران، بیش از حد حاشیه می روند. اما این لزوما رفتار خوبی نیست، خیلی ها دوست ندارند فقط در مورد آب و هوا صحبت کنند؛ گاهی اوقات موضوعات مهم تری نیز وجود دارد که بهتر است درباره آنها نیز صحبت کنید.
باز نگه داشتن بی دلیل درها
برخی افراد از روی ادب، در حالی که طرف مقابل با آنها فاصله زیادی دارد، در اتومبیل یا در هر مکان دیگری را برای او باز نگه می دارند؛ اما این لزوما رفتار دلچسبی نیست. خیلی ها از این کار چندان خوششان نمی آید و آن را نوعی چاپلوسی می دانند؛ پس بهتر است از این رفتار هم دست بردارید.