عینک هوشمند به نابینایان کمک می کند اشیاء را تشخیص بدهند

محققان دانشگاه سیدنی – استرالیا یک عینک هوشمند ابداع کرده اند که می تواند به افراد نابینا یا افراد با بینایی ضعیف کمک کند تا اشیای موجود در محیط خود را شناسایی کرده و به آنها دسترسی پیدا کنند. این سیستم شامل یک ویژگی جدید لمس صوتی PLOS ONE است. اکولوکیشن توانایی تشخیص اشیاء در محیط با ایجاد صداهایی که از آن شیء منعکس می شود را دارد و به تعیین دقیق مکان شیء در یک فضای معین کمک می کند.
عینک هوشمند پوشیدنی یک فناوری نوظهور در بخش فناوری های کمکی است. فناوری کمکی به هر آیتم، قطعه، برنامه نرم افزاری یا محصولی گفته می شود که برای افزایش، حفظ یا بهبود قابلیت های عملکردی افراد دارای معلولیت طراحی شده است.
عینک های هوشمند کمکی که برای افراد نابینا و با بینایی ضعیف طراحی شده اند، معمولا با تبدیل محیط اطراف کاربر به گفتار ترکیب شده با رایانه کار می کنند. آنها همچنین ممکن است دارای ویژگی هایی مانند کنترل تشخیص صدا برای جستجوهای اینترنتی یا خدمات رزرو و سایر موارد باشند.
برخلاف سیستم های سنتی، عینک های هوشمندی که در این مطالعه توضیح داده شده اند، هنگامی که یک شیء وارد میدان دید دستگاه می شود، صداهای متمایزی به نام آیکون های شنیداری ایجاد می کند که هویت و مکان آن را به کاربر منتقل می کند.
آیکون های شنیداری کلیپ های صوتی کوتاه و غیر گفتاری مبتنی بر صداهای دنیای واقعی هستند که اطلاعات یک شیء، رویداد یا موقعیت را منتقل می کنند. به عنوان مثال، یک نماد شنیداری می تواند یک زنگ تلفن برای نشان دادن یک تلفن یا صدای آژیر برای نشان دادن وضعیت اضطراری باشد