خدمات بهداشتی بریتیش کلمبیا شامل تازه واردان نمی شود

به گزارش ایران جوان و به نقل از msn از این به بعد تازه واردان به برییتیش کلمبیا نمی توانند فورا از مزایای طرح خدمات پزشکی استانی (MSP) بهره مند شوند و باید برای برخورداری از مزایای این طرح سه ماه منتظر بمانند.
تصور کنید نوزاد شما قبل از سال نو به دنیا آمده است و ناگهان با یک صورتحساب بیمارستانی هزاران دلاری مواجه می شوید.
نگران نباشید با وجود پوشش خدمات بهداشتی همگانی قرار نیست چنین اتفاقی برای شما بیفتد، البته اگر جزء مهاجران تازه وارد به بریتیش کلمبیا نباشید.
زیرا تازه واردان به بریتیش کلمبیا باید برای استفاده از مزایای طرح خدمات بهداشتی همگانی، سه ماه منتشر بمانند.
وکیلی که در سوری زندگی می کند، درباره مشکلی که در این زمینه برای یکی از موکلانش پیش آمده بود، گفت: «من یک بیمار باردار داشتم که نمی توانست سه ماه برای دریافت خدمات بهداشتی صبر کند. او بچه اش را به دنیا آورد و مجبور شد هزینه های بیمارستانی هنگفتی بپردازد.
بخت با او یار بود که بچه اش سالم بود. گاهی اوقات نوزادان به طور مادرزادی با مشکلات عدیده ای مواجه می شوند، در این صورت هزینه های بیمارستانی این نوزادان به 15 هزار دلار و حتی بیشتر هم می رسد».
msn ادامه داد که موکل او و خانواده اش در سال 2007 به عنوان پناهنده با کمک دولت وارد کانادا شدند، به همین دلیل از پوشش برنامه فدرال برخوردار بودند. اما وکیل آنها گفت: «این پوشش کامل نیست. این اساسا یک پوشش اضطراری است و موکل من هنوز هم مجبور بود برای بهره مندی از خدمات طرح MSP سه ماه منتظر بماند.
مشکل جایی بغرنج تر می شود که هر پناهنده ای واجد شرایط قرار گرفتن تحت پوشش برنامه موقت بهداشت فدرال نیست.
خیلی ها از این وضع ناراضی اند، آنها می گویند چرا با همه به طور یکسان رفتار نمی شود؟ چرا برخی ها تحت پوشش این طرح هستند و برخی ها نه؟ توضیح این مسئله برای خود ما هم سخت است».
وزارت بهداشت بریتیش کلمبیا در مورد کارگران مهاجر و سایر مهاجران ساکن در این استان گفت: «افراد غیر مقیم به دلیل ناتوانی در پرداخت از خدمات پزشکی محروم نمی شوند.
اما افرادی که واجد شرایط دریافت خدمات بهداشتی استانی نیستند، باید هزینه خدماتی را که در طول دوره انتظار دریافت می کنند پرداخت کنند.
اگر فردی هزینه های پزشکی غیرمنتظره قابل توجهی داشته باشد، ممکن است دوره انتظار او لغو شود».
این در حالی است که بخش زیادی از نیروی کار بریتیش کلمبیا را مهاجران تشکیل می دهند و این طرح تلویحا به آنها می گوید که حق ندارند مریض شوند!