افزایش مرگ و میر ناشی از مصرف الکل در زنان

آخرین داده های دولتی نشان می دهد که میزان مرگ و میر ناشی از مصرف الکل در میان زنان با سرعت بیشتری نسبت به مردان در حال افزایش است.
این افزایش آمارها تنها در حد داده های دولتی نیست و واقعا بر زندگی عادی مردم سایه افکنده است. در این میان دو خواهر که از الکل ضربه زیادی خورده اند، تلاش می کنند تا در این زمینه آگاهی دهند و به زنان دیگر بگویند که تنها نیستند.
این دو خواهر که لیزا و ملیسا نام دارند برای مقابله با مشکلات زندگی خود، از جمله اختلافات زناشویی شان، به مصرف الکل روی آوردند.
لیزا گفت: «هیچ وقت فکر نمی کردم که چیزی ساده مانند یک ودکا، چنین مشکلات عمدهای را به وجود بیاورد».
ملیسا گفت: «طلاق همان چیزی بود که من را کشت و به معنای واقعی کلمه من را نابود کرد. از آن زمان مصرف مشروبات الکلی را شروع کردم و هر روز بیشتر و بیشتر به آن وابسته شدم. اما خیلی زود مشکلات مالی هم سراغم آمد».
لیزا در ادامه گفت: «الکل فقط ما را گرفتارتر کرد و ما نتوانستیم با آن کنار بیاییم و با آن مقابله کنیم. اما همین نبود، خیلی زود تنهایی هم به سراغ مان آمد.
من و ملیسا در طول همه گیری با هم بودیم و با هم زندگی می کردیم. تحمل این دوران برای ما بسیار سخت بود، به همین دلیل بیشتر به الکل وابسته شدیم».
خیلی زود مشروب خواری، این دو زن را به آستانه مرگ رساند.
ملیسا با اشاره به این موضوع گفت: «ماه گذشته یک هفته و نیم در آی سی یو بودم».
این دو خواهر هنوز هم برای هوشیاری و یک زندگی عادی می جنگند، اما با این وجود تصمیم گرفته اند جلو بیایند و در این زمینه اطلاع رسانی کنند، زیرا با چشم های خود می بینند که زنان دیگری نیز مانند آنها در همین باتلاق گرفتار شده اند.
کری کواشن موسس بنیاد Action Family نیز با اشاره به این موضوع گفت: «بیشتر افرادی که تحت درمان قرار می گیرند، زنان معتاد به الکل هستند».
کواشن معتقد است که آنچه در مرکز درمانی خود می بیند منعکس کننده داده های دو دهه مرکز کنترل بیماری های ایالات متحده (CDC) است که نشان می دهد مرگ و میر ناشی از مصرف الکل در میان زنان با سرعت بیشتری نسبت به مردان در حال افزایش است.
محققان می گویند بدن زنان نمی تواند الکل را به سرعت بدن مردان متابولیزه کنند، به همین دلیل سطح بالاتری از سموم بعد از مصرف الکل همچنان در بدن آنها باقی می ماند.
کواشن نیز در این باره گفت: «الکل قطعا در زنان کشنده تر است. زیرا بدن آنها و ساختار آن متفاوت است. الکل روی همه اعضای بدن تاثیر منفی می گذارد».
لیزا نیز با اشاره به این موضوع گفت: «ما واقعا به مرز از هم پاشیدگی رسیدیم».
ملیسا نیز در تایید گفته های او گفت: «احساس می کردیم که داریم می میریم».
داده ها برای اولین بار نشان دادند که زنان 30 و 40 ساله بیشتر از همتایان مرد خود مشروبات الکلی می نوشند. بر اساس داده ها، بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از مصرف الکل در میان افراد میانسال بود و مرگ و میر در میان زنان، بیشترین جهش یک ساله را در بین سال های 2019 تا 2020 به خود اختصاص داد.
کواشن در این باره گفت: «الکل یک ماده مخدر مایع، و بالواقع یک داروی کشنده است».
کواشن اذعان کرد که در مرکز درمانی خود بارها به چشم دیده که زنان در هنگام درمان، بیشتر از مردان احساس گناه و شرم می کنند. با این وجود او معتقد است که مسیر ترک الکل برای همه یکسان است. اولین قدم این است که بپذیرید با الکل مشکل دارید».
او در ادامه گفت: «قدم دوم این است که بپذیرید به کمک نیاز دارید و قدم سوم این است که به دنبال چنین کمک هایی بوده و پذیرای آنها باشید».
لیزا و ملیسا می دانند که راه طولانی در پیش رو دارند و با خود عهد کرده اند که در این راه به یکدیگر و تمام کسانی که شرایطی مشابه آنها دارند، کمک کنند.
لیزا در پایان گفت: «ما می خواهیم به زنان بگوییم که آنها برای ترک مشروبات الکلی به کمک نیاز دارند. ما نیز در موقعیتی مشابه آنها قرار داشتیم و اکنون در حال ترک مشروبات الکلی هستیم. زیرا می دانیم که زنان زیادی تنها به دلیل مصرف مشروبات الکلی جان خود را از دست داده اند».
ملیسا نیز با تایید گفته های خواهرش در پایان گفت: «لطفا از دیگران کمک بگیرید. چون ما نمی خواهیم مرگ شما را ببینیم».